Nieuwe categorie: gedichten van Desiree

Desiree MekkeAanleiding voor dit bericht is een toevallige ontmoeting met een oude bekende bij de ingang van de CODA.  Desiree ken ik eigenlijk al heel lang, we verloren elkaar jaren geleden uit het oog, maar af en toe kwamen wij elkaar tegen, kletsten even bij en gingen weer verder met ons leven. Zo gaat dat. Deze keer ging het echter anders:  we bleken een gezamenlijke passie te hebben: zij schrijft al jaren gedichten en ik blog.
Agenda’s werden getrokken, een afspraak gemaakt en met een bak koffie pakten we de draad weer op, alsof we elkaar nooit uit het oog waren verloren.
Wat ik niet wist was dat Desiree inmiddels al 2 gedichten bundels op haar naam heeft en binnenkort verschijnt via Boekscout haar 3e, bundel, genaamd : “Vrije Verbinding”.
Ik vroeg of het niet tijd werd voor een eigen website, maar om verschillende reden was dat er nog niet van gekomen. En zo ontstond bij mij het plan om op mijn site een nieuwe categorie aan te maken, waar zij als “gastschrijver” haar gedichten kan gaan plaatsen. Afgesproken dat we gewoon van start gaan en wel zien hoe het gaat lopen. Eigenlijk past de naam “Vrije verbinding” van haar nieuwe bundel prima bij deze fase van onze samenwerking. Niets moet, (bijna) alles mag. Ik ben heel benieuwd naar haar bijdragen, die vanaf vandaag te vinden zullen zijn in de categorie: “Gedichten van Desiree”. Rest mij nog te zeggen: “Welkom Desiree, het woord is aan jou!”