What’s in a name?

De naam “plan-plan”  zegt het eigenlijk al: plannen heb ik genoeg,  meestal onduidelijk waar ze toe zullen leiden als ik ze ook daadwerkelijk uitvoer. Je kan er over blijven fantaseren, of je voert ze uit, zo simpel is het.
Zo is dit blog in 2015 ook ontstaan, gewoon met een plan. Met een boek over WordPress, een kop thee en veel geduld, thuis aan de slag gegaan. Het resultaat zie je voor je. Voor een leek, ben ik best tevreden, en ja, het kan altijd beter.
En daar komt gelijk de andere verwijzing naar die naam om de hoek kijken. Het is ook een knipoog naar “pelan pelan”, een uitdrukking overgenomen uit Indonesië. Dit spreek je uit als, je raadt het al, “planplan” . En het betekent zoiets als: ” rustig aan, alles op zijn tijd”. En dat is het beste advies dat ik mijzelf voor de toekomst kan geven, het maken en uitvoeren van die plannen moet vooral leuk blijven en energie geven! Het “werken” aan dit blog voldoet daar in ieder geval aan.

“Three grand essentials to happiness in this life are something to do, something to love, and something to hope for.” (Joseph Addison)

Do I need to say more? Veel leesplezier!

2 gedachten over “What’s in a name?”

  1. Dank je! En die energie, dat is geheel wederzijds! Volgens mij hing de energie vandaag gewoon in de lucht, ik heb uiteindelijk alle 5 de boeken gelezen. Bezoek aan de bieb was dus niet voor niets!

  2. Sprankelende en inspirerende tekst!
    En energie gekregen van je ontmoeting;-)

Reactie's op mijn blog zijn voor mij de kers op de taart, dus leuk als je een reactie achterlaat! Je email adres wordt overigens niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

(Be)leef je eigen plan!